Veelgestelde vragen

WAT IS DE PRIJS VAN EEN HAARVERDIKKING/ VERLENGING?

Dit hangt van veel factoren af:

1. Je wensen,

2. Hoe je eigen haar momenteel is,

2. Wat voor soort haar je zou willen.

Op onze site staat hier meer info over uitgewerkt, en kun je ook de richtlijnen van de prijzen vinden. Mocht je er niet uitkomen, kun je ons altijd een bericht sturen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET HERPLAATSEN?

Alle kosten voor het herplaatsen binnen 10 weken kun je terugvinden op de site bij ‘TREATMENTS’.

HOE VAAK MOET HET WORDEN HERPLAATST?

Het haar blijft gemiddeld 6-8 weken zitten, dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de weave nooit langer dan 10 weken te laten zitten.

HOE MOET IK HET HAAR VERZORGEN?

Klik op ‘verzorgingstips’ helemaal onderaan de site. Hier staat alles uitgewerkt.

HOE LANG DOE IK MET HET HAAR?

Dit hangt volledig van de verzorging af. Bij goede verzorging kan het haar 1,5-2 jaar meegaan. Dit kunnen wij echter niet garanderen, omdat de verzorging jouw eigen verantwoordelijkheid is.

WAT IS EEN V-PART / TOPPER?

Dit is een haarwerk wat je bovenop je hoofd draagt in combinatie met bijvoorbeeld een weave of gewoon als los haarstuk. Dit draag je voor extra volume & lengte, of voor het bedekken van kaalheid.

KAN IK ZWEMMEN MET HET HAAR?

Je kunt zwemmen met het haar, maar het wordt wel afgeraden. Mocht je toch een keer in het diepe willen duiken, doe dit dan nooit met los haar. Bind je haar in een staart en maak een strakke vlecht. Was het haar grondig na het zwemmen.

KAN IK HET HAAR VERVEN?

Het haar kan geverfd worden. Mocht je dit willen doen, is dit wel op eigen verantwoording. 

IS HET SCHADELIJK VOOR MIJN EIGEN HAAR?

De methode die wij hanteren is uiterst haarvriendelijk. Wij maken gebruik van speciale zelfbedachte methode d.m.v. microringen. Omdat hier geen warmte aan te pas komt, en al het gewicht wordt verdeeld zal dit geen schade aan je eigen haar geven. Houd altijd wel zelf de conditie van jouw eigen haar in de gaten.

ZIE JE DE WEAVE ZITTEN?

Het streven is natuurlijk om niets van de weave te zien. Wij houden rekening met jouw eigen haarlijn, en aan de hand daarvan bepalen wij de plaats waar de weave komt. Vooral handgeweven haar is ontzettend plat en dun, waardoor het bijna onzichtbaar is. Er wordt natuurlijk wel extra haar op het hoofd geplaatst, dus er moet altijd op gelet worden dat de beginpunten bedekt zijn met eigen haar.

KAN IK NOG WEL GEWOON EEN STAART DRAGEN?

Ja hoor, dat kan zeker. Opsteken is ook geen enkel probleem. Vind je het toch moeilijk om het netjes te krijgen? En om alles te bedekken? Geef dit dan aan, dan kunnen wij samen gaan oefenen tijdens je afspraak.

HOE LANG OF DIK MOET MIJN EIGEN HAAR ZIJN?

In principe kan het weave haar al geplaatst worden bij een lengte van 10cm, alleen is een langere lengte altijd natuurlijker. De dikte van jouw haar maakt helemaal niets uit, hier wordt jouw weave op aangepast.

MAG IK HET HAAR FÖHNEN, KRULLEN EN STYLEN?

Dit mag zeker, dit raden wij zelfs aan om te doen. Doe dit echter wel met goede styling tools! 

HOE LANG DUURT HET OM CLIP-IN HAARSTUKKEN TE PLAASEN? 

Clip-in extensions kost minder dan 5 minuten om in te clippen en slechts 60 seconden om uit te clippen. Clip-in extensions zijn super makkelijk te gebruiken en zijn de snelste en makkelijkste manier om je uiterlijk in een snel te transformeren.

CONTACT 

ADRES

Meesterslaan 11

9608PR Westerbroek

OPENINGSTIJDEN 

Op aanvraag

CONTACT

0654993209

© 2020 by Echika Trading created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Haarwerk 
Groningen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now