Huisregels

Bij het zetten van Weave of Nano wordt er na de intake een aanbetaling van 50% voldaan. Bij een haarwerk is dit 100% (Dit kan ook via de webshop)
Het bedrag van de aanbetaling bij het zetten van Weave of Nano wordt tijdens de vervolg afspraak van de totaalprijs afgetrokken.

Mocht je door omstandigheden niet naar je afspraak kunnen komen? Laat dit dan minimaal 48 uur van te voren weten. Als de afspraak korter dan 48 uur van te voren wordt afgezegd zal er €19 in rekening worden gebracht.

 

In verband met een strakke tijdsplanning is het van belang dat je op tijd komt zodat alle tijd benut kan worden om jouw droom haar te creëren.

 

De verzorging van het haar is op eigen verantwoordelijkheid. Haarwerk Groningen wil jou hier graag bij helpen, maar geeft nooit geld retour. 

 

Om er voor te zorgen dat jij de mooiste haarverlenging krijgt die aan jouw verwachtingen voldoet, is het fijn als je alleen naar je afspraak komt.
Dan is er geen afleiding waardoor alle aandacht naar jouw haar gaat. Daarnaast is de ruimte te klein voor extra mensen.

 

Als jij binnen 10 weken terug komt om de banen weave te laten herplaatsen, zullen er geen extra kosten worden berekend. Kom jij na 10 weken? Dan wordt er €2.50 extra per baan in rekening gebracht.

Als jij binnen 12 weken terug komt  om de plukjes nano te laten herplaatsen, zullen er geen extra kosten worden berekend. Kom jij na 12 weken? Dan wordt er €0.25 cent per plukje extra in rekening gebracht.

 

Als er na plaatsing binnen twee weken iets los raakt, wordt dit kosteloos vastgezet. Na die twee weken zullen de kosten €2,50 per baan zijn of €0,25 per plukje. 

(Wij rekenen alles per banen omdat het makkelijker is middels het aantal banen dat je in je haar hebt, hier is de prijs ook op aangepast. Heb jij dus 3 banen op 1 rij die los raken, dan betaal je €7,50)

 

Houd altijd zelf goed de conditie van jouw eigen haar in de gaten. Merk je dat jouw haar te lijden heeft onder de Weave? Trek dan op tijd aan de bel om eventuele schade aan jouw eigen haar te voorkomen. Haarwerk Groningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan jouw eigen haar.

CONTACT 

ADRES

Meesterslaan 11

9608PR Westerbroek

OPENINGSTIJDEN 

Op aanvraag

CONTACT

0654993209

© 2020 by Echika Trading created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Haarwerk 
Groningen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now